Stue med plakater på væggen

7 sjove ting til hjemmet

Der er naturligvis langt flere end syv ting til hjemmet, der er sjove – der er et helt univers. Men har du svært ved at komme på idéerne? Ved du ikke, hvor du kan købe det? Eller forstår du ikke pointen med at have sjove ting i hjemmet? Så er her syv forslag til, hvad du kan købe, hvor du kan købe det, og hvorfor det er genialt med sjove ting til hjemmet.

Få et smil på læben på dig selv eller dine gæster i hjemmet med sjove ting, der pynter eller har en praktisk funktion. Det betaler sig at købe noget, du bruger og synes om, og der findes heldigvis en masse sjove ting online. Hvil benene på en sjov og praktisk måde, pynt med sjove wallstickers eller hold øje med om Newtons vugge nogensinde stopper. Få syv gode idéer herunder.

Hvor finder du sjove ting til hjemmet?

Du kan naturligvis gå rundt i alle butikker i din by og se, hvor der findes sjove ting til hjemmet – du kan også finde det hele online på den halve tid! På sider som denne går du aldrig forgæves, når du gerne vil tilføje et lille smil til indretningen.

Når du vælger sjove gadgets og brugskunst med et glimt i øjet, bør du gå efter noget, som du rent faktisk synes om og evt. kommer til at bruge. Dårlig kvalitet og ting, som du ikke rigtig synes om, har sjældent lang levetid i hjemmet.

Betal hellere lidt ekstra for noget, der både er sjovt og rammer din smag. Så er du sikker på, at det får lov at overleve på hylden eller væggen i lang tid.

Sjove idéer til dit hjem

Noget pynter, noget er praktisk – men alle sjove ting skaber glæde og smil på læben i hjemmet. Her følger syv forslag til sjove ting til dit hjem:

  • Tag en fod-hængekøje med overalt
  • Smil med en hoppende hoptimist
  • Vælg en bog med opbevaring
  • Nyd et godt citat – igen og igen
  • Hyg med en plaid med ærmer
  • Pynt med wallstickers overalt
  • Bliv fascineret af Newtons vugge

Idéerne passer ind i alle hjem uanset størrelse og indretningsstil. De er alle noget, der kan tages frem eller pakkes væk efter behov, og så vil de med garanti glæde dig og dine gæster. Læs mere om de syv forslag herunder.

Smæk benene op!

Tag en fod-hængekøje med overalt, så kan du altid smække benene op mellem møderne, eller når dagen er omme. Praktisk – og underholdende at se på for folk omkring dig.

Er du en optimist?

Den lille, smilende, hoppeglade hoptimist har altid glædet både store og små – og så er den supertrendy og fås i lige netop den farve, du foretrækker.

Hvilken bog foretrækker du?

Er du til krimi? Romantik? Eller foretrækker du bare en god bog med opbevaring? Overrask med en smart opbevaringsløsning på bogreolen. Og så kan du måske bruge den til at opbevare den enhed, du plejer at høre lydbog på.

Sjov med ord

Start dagen med et godt citat på en dekorativ plakat. En god vittighed. En livsbekræftende sætning. Eller bare et sjovt motiv kan gøre selv en hård dag så meget nemmere at komme igennem.

Hygger du dig?

Har du overvejet en plaid med ærmer? Sikkert! Og nu findes den. Den superpraktiske, og dog lidt sjove, plaid tillader dig at holde om mobilen, bogen eller fjernbetjeningen uden at fryse på armene.

Genial dekoration

Pynt med sjove wallstickers, der forestiller morsomme figurer eller citerer interessante sætninger. Du kan bruge wallstickers overalt og nemt fjerne dem igen uden at skade overfladen.

Stopper den aldrig?

Newtons vugge er metalkuglerne for enden af stængerne på en række, som bare bliver ved og ved og ved med at slå kuglen for enden ud i luften. Mon den nogensinde stopper?

Hvorfor vælge ting, der er sjove?

Sjove ting til hjemmet sørger for, at du og dine gæster altid kan få et lille smil frem på læben. Du skal vælge sjove ting, fordi de spreder glæde, og hvorfor ikke vælge dekoration eller funktion med et tvist af humor?

Nogle mener, at livet forlænges med latter og smil. Andre siger, at du bliver kønnere, når du smiler. Og andre igen mener, at hverdagen bare er nemmere, når den indeholder lidt humor. Vælg selv din årsag til at tilføje lidt humor til din hverdag – her er i hvert fald de første syv idéer.

Find flere gode ting til hjemmet her.